Alarmsystemen

De Magische Hand is een slim alles-in-één alarmsysteem om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-brand – en waterschade . Jij en je contactpersonen worden door De magischehand direct per sms, telefoon of e-mail gewaarschuwd bij een alarm. Bovendien controleert De magischehand je alarmsysteem continu op een goede werking. Zo is het thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

Online toegang tot je alarmsysteem

Het alarmsysteem van De magischehand is eenvoudig via internet in te stellen en behoort tot een van de meest gebruiksvriendelijke alarmsystemen van Nederland. Ben je een keer vergeten het alarmsysteem thuis in te schakelen? Geen probleem, je schakelt het alarmsysteem via internet of de mobiele telefoon alsnog eenvoudig in of uit.

Ook onderweg weten dat thuis alles in orde is

Waar je zelf ook bent, je weet altijd of thuis alles in orde is. In geval van een alarm ontvang je direct een alarmmelding. Ook zie je online wie het alarmsysteem heeft in- of uitgeschakeld. Handig als je wilt weten of je kind veilig is thuisgekomen!

Een beveiliger aan huis bij een alarm? (optioneel)

Met de aanvullende alarmopvolging dienst De magischehand Beveiliger AanHuis is er altijd een professionele beveiliger bij jou in de buurt. Zo ben je altijd verzekerd van een adequate alarmopvolging wanneer jij en je contactpersonen onverhoopt niet bereikbaar zijn.

Basis alarmsysteem uitbreiden (optioneel)

De magischehand basis-alarmsystemen worden standaard geleverd met inbraakmelders en zijn eenvoudig en draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals inbraakmelders rookmelders, lekkagemelders en camera’.

WoonVeilig Camera (optioneel)

Met De Magische Hand Camera zie je in één oogopslag of thuis alles in orde is. De camera van het De Magische Hand alarmsysteem:

  • Maakt direct video-opnames tijdens een alarm en slaat deze veilig op.
  • Stuurt de video-opnames tijdens een alarm en slaat deze veilig op.
  • Laat je op elk moment via internet live beelden bekijken.
  • Werkt draadloos en kan overal geplaatst worden.