Groepenkasten

Welkom bij de groepenkast specialist Groepenkast De Magische Hand. Wij bieden u uitsluitend groepenkasten van hoogwaardige A-merken, en ook nog eens zeer voordelig tegen scherpe concurrerende prijzen.

Alle groepenkasten uit ons assortiment zijn montageklaar en worden voorbedraad afgeleverd. De groepenkast kan eenvoudig worden uitgebreid met o.a. een fornuisgroep, kookgroep of beltransformator. Onze groepenkasten zijn voorzien van alle benodigde keurmerken en voldoen aan de hoogste kwaliteits eisen die in Nederland gelden.
Koop veilig en betrouwbaar door erkenning van het.

U wilt uw groepenkast / stoppenkast vervangen?

De stoppen “vliegen er steeds uit” en / of u heeft naar uw idee te weinig groepen. Kortom u bent eraan toe om uw huidige groepenkast te gaan vervangen. Als u uw groepenkast wil gaan vervangen dan is het van groot belang dat u dat laat doen door een vakman die ook nog erkent is. U heeft een kennis of vriend die ook wel handig is maar als het gaat om het vervangen van uw groepenkast, het hart van uw elektrische installatie, dan staat veiligheid altijd voorop. U kunt heel veel onveilige situaties, zoals brand, voorkomen door te besluiten het vervangen van uw oude groepenkast door een erkend installateur uit te laten voeren.

231485213Een korte uitleg met betrekking tot het zegelrecht:

Om de groepenkast veilig te kunnen vervangen is het noodzakelijk de toevoer van het energiebedrijf tijdelijk uit te schakelen. De hoofdzekering zit onder de KWh meter. Deze kast is verzegeld door het energiebedrijf om eventuele fraude tegen te kunnen gaan. Nadat wij uw groepenkast hebben vervangen herstellen wij het zegel van uw energiebedrijf, daartoe zijn wij gerechtigd omdat wij zegelrecht hebben gekregen als erkend installateur. Laat nu door ons uw groepenkast vervangen en kies daarbij voor de veiligheid van uw elektrische installatie.